Koningin Máxima bij presentatie ‘Jaarbericht Staat van het MKB 2019‘

Hare Majesteit Koningin Máxima is dinsdagmiddag 8 oktober in Perscentrum Nieuwspoort te Den Haag aanwezig bij de presentatie van het 'Jaarbericht Staat van het MKB 2019' van het Nederlands Comité voor Ondernemerschap. De voorzitter van het Comité, Harold Goddijn, biedt het jaarbericht aan staatssecretaris Mona Keijzer van Economische Zaken en Klimaat aan. Koningin Máxima is lid van het Comité.

Koningin Máxima is aanwezig bij de presentatie van het 'Jaarbericht Staat van het MKB 2019'.

Het 'Jaarbericht Staat van het MKB' wordt voor de vierde keer uitgebracht. Het is een trendanalyse van het midden- en kleinbedrijf gebaseerd op de meest recente data van het Centraal Bureau voor de Statistiek. Het jaarbericht laat zien dat het MKB het fundament is van de Nederlandse economie en dat de huidige ontwikkelingen als snelle veranderingen in digitalisering, vragen om een groot aanpassingsvermogen van de ondernemers. De cijfers en analyses in het jaarbericht geven meer inzicht in de economische situatie van Nederland. Op basis hiervan geeft het Comité aanbevelingen voor de overheid en ondernemers voor de toekomst.

Het Jaarbericht Staat van het MKB 2019.

Het Nederlands Comité voor Ondernemerschap is ingesteld door het ministerie van Economische Zaken en Klimaat om ondernemerschap in Nederland te stimuleren. Daarbij richt het Comité zich op versterking van het groeipotentieel van het midden- en kleinbedrijf.

RVD, nr. 236