Prinses Margriet en prof. mr. Pieter van Vollenhoven bij galadiner The Netherland-America Foundation

Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Margriet der Nederlanden en prof. mr. Pieter van Vollenhoven zijn zaterdagavond 11 juni in Apeldoorn aanwezig bij het galadiner van The Netherland-America Foundation (NAF). Het diner vindt plaats op het terrein van de Koninklijke Stallen van Paleis Het Loo.

De NAF ontwikkelt sinds 1921 activiteiten op cultureel, wetenschappelijk en educatief gebied met als doel de vriendschapsbanden tussen Nederland en Amerika te bevorderen. De opbrengsten van het diner worden gebruikt voor studiebeurzen en andere uitwisselingsprogramma’s. Het galadiner is in 2019 voor het eerst georganiseerd, naar voorbeeld van het jaarlijkse NAF-bal in New York.

Prinses Margriet en prof. mr. Pieter van Vollenhoven zijn beschermpaar van de NAF.

RVD, nr. 156