26 maart Koningin Máxima spreekt met voorzitter Nationale Assemblee Vietnam over toegang tot financiële diensten

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Locatie Paleis Noordeinde, Den Haag

Koningin Máxima spreekt in haar functie van speciale pleitbezorger van de VN secretaris-generaal voor inclusieve financiering voor ontwikkeling met mevrouw Nguyen Thi Kim Ngan, voorzitter van de Nationale Assemblee van Vietnam.

Dit gesprek vindt plaats als vervolg op de ontmoeting die Koningin Máxima begin juni 2017 tijdens haar VN bezoek aan Vietnam had met mevrouw Nguyen Thi Kim Ngan. Zij spraken destijds over de ‘nationale strategie voor inclusieve financiering’ die de regering van Vietnam ontwikkelt. Hiermee moet de bevolking veilige en betaalbare toegang krijgen tot financiële diensten om economische ontwikkeling te bevorderen. 

Vergroot afbeelding
Beeld: ©Rotapool / Patrick van Katwijk
Koningin Máxima in gesprek met mevrouw Nguyen Thi Kim Ngan, voorzitter van de Nationale Assemblee van Vietnam.