14 januari 125 jaar Zadkine Vakschool Schoonhoven

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata
Schoonhoven

Zadkine Vakschool Schoonhoven is de enige school in Nederland die studenten opleidt tot goud- of zilversmid, juwelier of uurwerktechnicus. Zo helpt de school met het in stand houden van het cultureel erfgoed van het goud- en zilverambacht in Schoonhoven en in Nederland. Dit jaar bestaat Vakschool Schoonhoven 125 jaar. Koning Willem-Alexander opent het jubileumjaar en krijgt een rondleiding. In diverse vaklokalen wordt uitleg gegeven over de vier opleidingen. Aansluitend spreekt de Koning met studenten, docenten en bedrijfsleven over hun ervaringen met Vakschool Schoonhoven.

Tijdens een rondleiding krijgt Koning Willem-Alexander uitleg in diverse vaklokalen over de vier opleidingen.
Koning Willem-Alexander opent het jubileumjaar van Zadkine Vakschool Schoonhoven.