17 januari Bezoek aan Militair Revalidatiecentrum Aardenburg en Invictus Games-team

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata
Doorn

Prinses Margriet bezoekt het Militair Revalidatiecentrum Aardenburg in Doorn. In het centrum revalideren lichamelijk en psychisch gewonde militairen. Ook burgers kunnen er terecht. De Prinses krijgt een rondleiding en spreekt met betrokkenen over de revalidatiezorg die in het centrum wordt gegeven, zoals therapie door middel van virtual reality.

Tijdens het bezoek woont de Prinses ook een training van de Nederlandse sporters die meedoen aan de Invictus Games 2020 bij. Zij geven demonstraties van basketbal, atletiek en handboogschieten. Prinses Margriet is erevoorzitter van Invictus Games 2020, die dit jaar in Den Haag worden gehouden.

©Ministerie van Defensie
Prinses Margriet bezoekt Militair Revalidatiecentrum Aardenburg.
©Ministerie van Defensie
Prinses Margriet ontmoet de sporters van het Nederlandse team voor de Invictus Games die dit jaar in Den Haag worden gehouden.