31 maart Bezoek aan vrijwilligers Rode Kruis Nederland

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Locatie Loenen

Koningin Máxima bezoekt vrijwilligers van het Rode Kruis in Loenen. Het werkbezoek vindt plaats in het kader van de uitbraak van het coronavirus (COVID-19). Tijdens een rondleiding spreekt de Koningin o.a. met vrijwilligers die zich inzetten voor ouderen en kwetsbare mensen, die beschermingsmiddelen en medische hulpmiddelen inzamelen en die zorginstellingen helpen.

Vergroot afbeelding
Beeld: ©Rotapool / Robin van Lonkhuijsen
Koningin Máxima gaat tijdens een rondleiding in gesprek met vrijwilligers die zich sinds de corona-uitbraak inzetten voor ouderen en kwetsbare mensen.

Door telefoongesprekken en zo mogelijk werkbezoeken informeren Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima zich over de gevolgen van de corona-uitbraak en spreken zij hun steun en waardering uit voor de inzet van zovelen in de bestrijding van de pandemie. In afstemming met de betrokken organisaties worden maatregelen getroffen om de werkbezoeken te kunnen laten plaatsvinden.

Vergroot afbeelding
Beeld: ©Rotapool / Robin van Lonkhuijsen
Koningin Máxima spreekt met vrijwilligers die zich inzetten voor het Rode Kruis.
Vergroot afbeelding
Beeld: ©Rotapool / Robin van Lonkhuijsen
Koningin Máxima spreekt met enkele Rode Kruismedewerkers.