19 mei Bezoek aan ondernemers met contactberoepen

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata
Stein

De Koning brengt een werkbezoek aan ondernemers met contactberoepen in een winkelcentrum in Stein in Limburg, in het kader van het coronavirus (COVID-19). Hij bezoekt een kapper, opticien, nagelstudio en fysiotherapeut.

Beeld: ©Rotapool / Patrick van Katwijk
Koning Willem-Alexander op werkbezoek bij een opticien in een winkelcentrum in Stein.

De Koning spreekt de ondernemers over de periode dat hun onderneming gesloten was, de financiële gevolgen, onzekerheden over de toekomst en het omgaan met de nieuwe protocollen sinds de herstart. De ondernemers zijn na een periode van gedwongen sluiting per 11 mei weer open gegaan.

Beeld: ©Rotapool / Patrick van Katwijk
Koning Willem-Alexander op werkbezoek bij een nagelstudio in een winkelcentrum in Stein.

Door telefoongesprekken en zo mogelijk werkbezoeken informeren Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima zich over de gevolgen van de corona-uitbraak en spreken zij hun steun en waardering uit voor de inzet van zovelen in de bestrijding van de pandemie. In afstemming met de betrokken organisaties worden maatregelen getroffen om de werkbezoeken te kunnen laten plaatsvinden.

Beeld: ©Rotapool / Patrick van Katwijk
Koning Willem-Alexander op werkbezoek bij een kapper in een winkelcentrum in Stein.