02 juli Ontmoeting vertegenwoordigers uitvaartbranche

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Locatie Den Haag

Koningin Máxima bezoekt een uitvaartonderneming in Den Haag, in het kader van de impact van de coronapandemie op de uitvaartbranche.

Bij Engelen & Spoor Uitvaartverzorging wordt gesproken over het ontwikkelen van nieuwe protocollen om te kunnen voldoen aan coronamaatregelen.

Vergroot afbeelding Een protocol om te condoleren zonder handen te schudden
Beeld: ©RVD
Koningin Máxima spreekt bij Engelen & Spoor Uitvaartverzorging over het ontwikkelen van nieuwe protocollen om te kunnen voldoen aan coronamaatregelen.

Vervolgens spreekt Koningin Máxima met o.a. een overledeneverzorgster en verantwoordelijken voor statievervoer en dragers over welke uitdagingen deze periode met zich meebrengt. Afsluitend spreekt Koningin Máxima uitvaartverzorgers van verschillende uitvaartondernemingen in het land. Zij vertellen over ervaringen met de coronamaatregelen en de impact hiervan op het organiseren van een uitvaart.

Vergroot afbeelding Koningin Máxima op bezoek bij een uitvaartonderneming
Beeld: ©Rotapool / Patrick van Katwijk
Koningin Máxima spreekt met vertegenwoordigers van de uitvaartbranche in het kader van de impact van de coronapandemie.

In gesprekken en door werkbezoeken informeren Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima zich over de gevolgen van de coronapandemie en de inzet van maatregelen ter bestrijding van het coronavirus. De werkbezoeken vinden plaats met inachtneming van de geldende richtlijnen.