09 juli Online bekendmaking en uitreiking Appeltjes van Oranje 2020

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Locatie Online

Koningin Máxima is aanwezig bij de online bekendmaking van de winnaars van de Appeltjes van Oranje van het Oranje Fonds. Het thema van de uitreiking dit jaar is ‘Maatjes ben je Samen’. De prijzen worden toegekend aan drie initiatieven die vrijwilligers voor een langere periode koppelen aan mensen die extra hulp kunnen gebruiken.

Koningin Máxima tijdens de bekendmaking van de winnaars van de Appeltjes van Oranje
Beeld: ©Oranje Fonds / Stefan van de Kamp
Koningin Máxima is aanwezig bij de online bekendmaking van de winnaars van de Appeltjes van Oranje.

De bekendmaking van de winnaars vindt plaats vanuit een studio waar Koningin Máxima, voorzitter van het bestuur van het Oranje Fonds Dick Benschop en vicevoorzitter en jurylid Kim Putters te gast zijn. Er wordt live geschakeld naar de winnaars, die de prijs ter plaatse uitgereikt krijgen door afgevaardigden van het Oranje Fonds.

Koningin Máxima tijdens de bekendmaking van de winnaars van de Appeltjes van Oranje
Beeld: ©Oranje Fonds / Stefan van de Kamp
Koningin Máxima maakt bekend dat Villa Pinedo de winnaar is van de Grote Appel tijdens de online uitreiking van de Appeltjes van Oranje

De winnaars zijn Stichting Bedrijf en Samenleving met ‘Time2Shine’, Stichting Sovee met ‘Mijn Tweede Familie’, en Villa Pinedo. Koningin Máxima maakt bekend dat Villa Pinedo de winnaar is van de Grote Appel.

Koningin Máxima tijdens de bekendmaking van de winnaars van de Appeltjes van Oranje
Beeld: ©Oranje Fonds / Stefan van de Kamp
Jurylid Kim Putters, Koningin Máxima en voorzitter van het bestuur van het Oranje Fonds Dick Benschop zijn in de studio terwijl live geschakeld wordt naar de winnaars van de Appeltjes van Oranje.

Tijdens het bezoek aan de studio en op locatie worden de huidige algemeen geldende richtlijnen voor bijeenkomsten in acht genomen. Vanwege de maatregelen omtrent het coronavirus kan de traditionele uitreiking op Paleis Noordeinde niet doorgaan.