05 november Bezoek BovenIJ ziekenhuis

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Locatie Amsterdam

Koningin Máxima bengt een werkbezoek aan het BovenIJ ziekenhuis in Amsterdam-Noord.

Het werkbezoek staat in het teken van de gevolgen van de coronapandemie voor de reguliere zorg en het sociaal domein. Zorgverleners geven toelichting op de gevolgen van de tweede coronagolf voor zowel patiënten als medewerkers van het ziekenhuis.

Vergroot afbeelding Koningin heeft gesprek in molen.
Beeld: ©Rotapool / Patrick van Katwijk
Koningin Máxima in gesprek in Krijtmolen d'Admiraal.

In Krijtmolen d’Admiraal spreekt Koningin Máxima met de Raad van Bestuur van het BovenIJ ziekenhuis en de Nederlandse Zorgautoriteit over de gevolgen van corona voor de reguliere zorg en het maatwerk dat in de zorg momenteel moet worden toegepast. Lokale bestuurders van zorg- en welzijnsinstellingen vertellen over de sociale gevolgen van corona in Amsterdam-Noord, het programma Beter Samen in Noord en de zorgverbetering die te behalen valt door digitalisering en intensieve samenwerking van zorgverleners.

Vergroot afbeelding Koningin spreekt met ziekenhuispersoneel.
Beeld: ©Rotapool / Patrick van Katwijk
Koningin Máxinma in gesprek met zorgverleners in het BovenIJ ziekenhuis.

Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima spreken per telefoon, in videogesprekken en waar mogelijk tijdens werkbezoeken met betrokkenen over de gevolgen van de coronacrisis en de inzet van zovelen ter bestrijding van de pandemie. Tijdens de werkbezoeken worden de algemeen geldende richtlijnen ter bestrijding van het coronavirus in acht genomen.