15 juli Telefoongesprek met Commissaris van de Koning in Limburg

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Locatie Den Haag

Koning Willem-Alexander betuigt in een telefoongesprek met Commissaris van de Koning Johan Remkes de inwoners van Limburg zijn steun en wenst hen sterkte met de moeilijke omstandigheden waarin zij verkeren vanwege de grote wateroverlast als gevolg van de zware regenval. In het gesprek informeert de Commissaris de Koning mede op basis van zijn overleg met de burgemeesters over de huidige situatie, de schade en de verwachtingen voor de komende dagen. 

©ANP
Koning Willem-Alexander en Commissaris van de Koning Johan Remkes bespreken in een telefoongesprek onder andere de huidige situatie in Limburg, waarin mensen geëvacueerd worden uit hun woningen vanwege wateroverlast en overstromingen.
Mensen staan op straat tot hun middel in het water.
©ANP
De mensen in Limburg verkeren in moeilijke omstandigheden door de grote wateroverlast als gevolg van zware regenval.