29 september 50-jarig jubileum Fonds Kwadraat

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Locatie Amsterdam

Sinds 1971 verstrekt Fonds Kwadraat rentevrije leningen tot € 8.000,- aan beeldend kunstenaars, ontwerpers en fotografen. 

Koningin Máxima is bij de viering van het 50-jarig jubileum van Fonds Kwadraat.
Beeld: ©Fonds Kwadraat / Janiek Dam
Koningin Máxima is bij de viering van het 50-jarig jubileum van Fonds Kwadraat in het Stedelijk Museum in Amsterdam.

Hiermee stimuleert het fonds de economische onafhankelijkheid van kunstenaars. Koningin Máxima is bij de viering van het 50-jarig jubileum van Fonds Kwadraat in het Stedelijk Museum in Amsterdam.

Koningin Máxima bij de viering van het 50-jarig jubileum van Fonds Kwadraat.
Beeld: ©Fonds Kwadraat / Janiek Dam
De viering van het 50-jarig jubileum van Fonds Kwadraat staat in het teken van ontmoeting en verbinding tussen kunstenaars, professionals uit de kunstwereld en kunstliefhebbers.

De bijeenkomst staat in het teken van ontmoeting en verbinding tussen kunstenaars, professionals uit de kunstwereld en kunstliefhebbers. Tijdens de jubileumviering gaan twintig jonge kunstenaars speeddaten met kunstliefhebbers en -professionals over onder meer de zakelijke kant van de kunstpraktijk, fondsenwerving en financiering van kunstprojecten.

Koningin Máxima bij de viering van het 50-jarig jubileum van Fonds Kwadraat.
Beeld: ©Fonds Kwadraat / Janiek Dam
Tijdens de viering van Fonds Kwadraat gaan jonge kunstenaars in gesprek met kunstliefhebbers en -professionals over onder meer de zakelijke kant van de kunstpraktijk.