16 december Geloofsbrieven ambassadeurs Tsjaad, Tonga, Nepal, Namibië, Bhutan, Jamaica en Zimbabwe

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Locatie Paleis Noordeinde, Den Haag

Koning Willem-Alexander ontvangt ter overhandiging van hun geloofsbrieven achtereenvolgens de ambassadeur van de Republiek Tsjaad, Z.E. Eusèbe Agbangla, de ambassadeur van Jamaica, H.E. Symone Marie Betton-Nayo, de ambassadeur van het Koninkrijk Tonga, H.E. Titilupe Fanetupouvava’u Tu’ ivakanõ, de ambassadeur van Nepal, Z.E. Gahendra Rajbhandari, de ambassadeur van de Republiek Namibië, H.E. dr. Mekondjo Kaapanda-Girnus, de ambassadeur van het Koninkrijk Bhutan, Z.E. Tshering Gyaltshen Penjor en de ambassadeur van de Republiek Zimbabwe, Z.E. Ammon Mutembwa.

Vergroot afbeelding Koning Willem-Alexander ontvangt de geloofsbrieven van de ambassadeur van de Republiek Tsjaad, Z.E. Eusèbe Agbangla.
Beeld: ©Patrick van Katwijk
Koning Willem-Alexander ontvangt de geloofsbrieven van de ambassadeur van de Republiek Tsjaad, Z.E. Eusèbe Agbangla.
Vergroot afbeelding Koning Willem-Alexander ontvangt de geloofsbrieven van de ambassadeur van Jamaica, H.E. Symone Marie Betton-Nayo.
Beeld: ©Patrick van Katwijk
Koning Willem-Alexander ontvangt de geloofsbrieven van de ambassadeur van Jamaica, H.E. Symone Marie Betton-Nayo.
Vergroot afbeelding Koning Willem-Alexander ontvangt de geloofsbrieven van de ambassadeur van het Koninkrijk Tonga, H.E. Titilupe Fanetupouvava’u Tu’ ivakanõ.
Beeld: ©Patrick van Katwijk
Koning Willem-Alexander ontvangt de geloofsbrieven van de ambassadeur van het Koninkrijk Tonga, H.E. Titilupe Fanetupouvava’u Tu’ ivakanõ.
Vergroot afbeelding Koning Willem-Alexander ontvangt de geloofsbrieven van de ambassadeur van Nepal, Z.E. Gahendra Rajbhandari.
Beeld: ©Patrick van Katwijk
Koning Willem-Alexander ontvangt de geloofsbrieven van de ambassadeur van Nepal, Z.E. Gahendra Rajbhandari.
Vergroot afbeelding Koning Willem-Alexander ontvangt de geloofsbrieven van de ambassadeur van de Republiek Namibië, H.E. dr. Mekondjo Kaapanda-Girnus.
Beeld: ©Patrick van Katwijk
Koning Willem-Alexander ontvangt de geloofsbrieven van de ambassadeur van de Republiek Namibië, H.E. dr. Mekondjo Kaapanda-Girnus.
Vergroot afbeelding Koning Willem-Alexander ontvangt de geloofsbrieven van de ambassadeur van het Koninkrijk Bhutan, Z.E. Tshering Gyaltshen Penjor.
Beeld: ©Patrick van Katwijk
Koning Willem-Alexander ontvangt de geloofsbrieven van de ambassadeur van het Koninkrijk Bhutan, Z.E. Tshering Gyaltshen Penjor.
Vergroot afbeelding Koning Willem-Alexander ontvangt de geloofsbrieven van de ambassadeur van de Republiek Zimbabwe, Z.E. Ammon Mutembwa.
Beeld: ©Patrick van Katwijk
Koning Willem-Alexander ontvangt de geloofsbrieven van de ambassadeur van de Republiek Zimbabwe, Z.E. Ammon Mutembwa.