12 januari Online interactieve denksessie ‘De twee gezichten van social media’

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Locatie Den Haag

Koningin Máxima neemt deel aan de online interactieve denksessie ‘De twee gezichten van social media’. De bijeenkomst wordt georganiseerd door MIND met ondersteuning van Amsterdam Public Health en staat in het teken van de rol van sociale media op de mentale gezondheid van jongeren. MIND zet zich in voor een psychisch gezonde samenleving en voor ondersteuning, begrip en zorg bij psychische problemen.

Vergroot afbeelding Koningin Máxima neemt deel aan de online interactieve denksessie ‘De twee gezichten van social media’.
Beeld: ©Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport
Koningin Máxima neemt deel aan de online interactieve denksessie ‘De twee gezichten van social media’.
Vergroot afbeelding Koningin Máxima neemt deel aan de online interactieve denksessie ‘De twee gezichten van social media’.
Beeld: ©MIND
De bijeenkomst staat in het teken van de rol van sociale media op de mentale gezondheid van jongeren. MIND zet zich in voor een psychisch gezonde samenleving en voor ondersteuning, begrip en zorg bij psychische problemen.
Vergroot afbeelding Koningin Máxima neemt deel aan de online interactieve denksessie ‘De twee gezichten van social media’.
Beeld: ©RVD
Tijdens de interactieve denksessie ‘De twee gezichten van social media’ gaan jongeren, influencers, wetenschappers, beleidsmakers en vertegenwoordigers van diverse social media platforms met elkaar in gesprek.