11 mei Ontvangst raadsheren in buitengewone dienst ter beëdiging

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Locatie Paleis Noordeinde, Den Haag

De Koning ontvangt op Paleis Noordeinde mr. C.J. (Kees) Borman, mr. J.E.M. (Jaap) Polak en mevrouw mr. dr. H.G. (Hanna) Sevenster en vervolgens worden zij ten overstaan van de Koning beëdigd als raadsheren in buitengewone dienst van de Hoge Raad der Nederlanden.

Vergroot afbeelding Mr. J.E.M. (Jaap) Polak wordt ten overstaan van de Koning beëdigd als raadsheer in buitengewone dienst van de Hoge Raad der Nederlanden.
Beeld: ©Wesley de Wit
Mr. J.E.M. (Jaap) Polak wordt ten overstaan van de Koning beëdigd als raadsheer in buitengewone dienst van de Hoge Raad der Nederlanden.
Vergroot afbeelding Mevrouw mr. dr. H.G. (Hanna) Sevenster wordt ten overstaan van de Koning beëdigd als raadsheer in buitengewone dienst van de Hoge Raad der Nederlanden.
Beeld: ©Wesley de Wit
Mevrouw mr. dr. H.G. (Hanna) Sevenster wordt ten overstaan van de Koning beëdigd als raadsheer in buitengewone dienst van de Hoge Raad der Nederlanden.
Vergroot afbeelding Mr. C.J. (Kees) Borman wordt ten overstaan van de Koning beëdigd als raadsheer in buitengewone dienst van de Hoge Raad der Nederlanden.
Beeld: ©Wesley de Wit
Mr. C.J. (Kees) Borman wordt ten overstaan van de Koning beëdigd als raadsheer in buitengewone dienst van de Hoge Raad der Nederlanden.