13 mei Bezoek Scoutinglandgoed Zeewolde

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Locatie Zeewolde

Koningin Máxima brengt een werkbezoek aan Scoutinglandgoed Zeewolde. Het bezoek staat in het teken van de activiteiten van waterscouting en van projecten op het gebied van duurzaamheid. Koningin Máxima is beschermvrouwe van Scouting Nederland.

Vergroot afbeelding Koningin Máxima brengt een werkbezoek aan Scoutinglandgoed Zeewolde. Het bezoek staat in het teken van de activiteiten van waterscouting en van projecten op het gebied van duurzaamheid.
Beeld: ©ANP
Koningin Máxima brengt een werkbezoek aan Scoutinglandgoed Zeewolde.
Vergroot afbeelding Koningin Máxima brengt een werkbezoek aan Scoutinglandgoed Zeewolde. Het bezoek staat in het teken van de activiteiten van waterscouting en van projecten op het gebied van duurzaamheid.
Beeld: ©Scouting Nederland / Olivier van Det
Het bezoek staat in het teken van de activiteiten van waterscouting en van projecten op het gebied van duurzaamheid.
Vergroot afbeelding Koningin Máxima brengt een werkbezoek aan Scoutinglandgoed Zeewolde. Het bezoek staat in het teken van de activiteiten van waterscouting en van projecten op het gebied van duurzaamheid.
Beeld: ©Scouting Nederland / Olivier van Det
Tijdens het bezoek wordt een groepsfoto gemaakt van Koningin Máxima met de waterscouts en andere betrokkenen van Scouting Nederland.