23 mei Bekendmaking winnaars Koning Willem I prijs 2022

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Locatie Forum, Groningen

Koningin Máxima maakt de prijswinnaars bekend van de Koning Willem I prijzen 2022. Vertegenwoordigers van alle genomineerde bedrijven zijn aanwezig. De prijzen worden uitgereikt door de president van De Nederlandsche Bank en voorzitter van de Koning Willem I Stichting, prof. dr. K.H.W. Klaas Knot.

Vergroot afbeelding Koningin Máxima maakt winnaars Koning Willem I prijs bekend
Beeld: ©Patrick van Katwijk
Koningin Máxima maakt de prijswinnaars bekend: Mud Jeans International B.V. in de categorie Duurzaam Ondernemerschap, Maan Group in de categorie Midden- en Kleinbedrijf (MKB) en NXP Semiconductors N.V. in de categorie Grootbedrijf.