23 november Werkbezoek aan MUD Jeans

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Locatie Laren

Koningin Máxima brengt een werkbezoek aan MUD Jeans, een circulair modebedrijf dat spijkerbroeken duurzaam ontwikkelt en hergebruikt om de impact op het milieu zo klein mogelijk te maken. MUD Jeans is winnaar van de Plaquette voor Duurzaam Ondernemerschap, één van de Koning Willem I Prijzen.

Vergroot afbeelding Koningin Máxima brengt werkbezoek aan MUD Jeans in Laren
Beeld: ©ANP
Koningin Máxima bezoekt het hoofdkantoor van MUD Jeans, waar medewerkers vertellen over de werkwijze van het bedrijf, over de circulaire ontwerpen van de spijkerbroeken en over samenwerkingsverbanden met andere organisaties.
Vergroot afbeelding Koningin Máxima brengt werkbezoek aan MUD Jeans in Laren
Beeld: ©ANP
Koningin Máxima brengt haar oude jeans naar de versnipperaar, zodat van de vezels daarvan nieuwe spijkerbroeken kunnen worden gemaakt.