10 maart Deelname aan NLdoet

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Locatie Wijktuin Noordhove, Zoetermeer

Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima nemen deel aan NLdoet van het Oranje Fonds. NLdoet is de grootste vrijwilligersactie van Nederland, waarbij op zo’n 6.690 plekken in Nederland op een laagdrempelige manier kennis kan worden gemaakt met vrijwilligerswerk.

Vergroot afbeelding Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima nemen deel aan NLdoet van het Oranje Fonds. Zij gaan samen met vrijwilligers aan de slag om Wijktuin Noordhove van stichting Piëzo gereed te maken voor een nieuwe plantseizoen.
Beeld: ©Oranje Fonds / Patrick van Katwijk
Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima gaan samen met vrijwilligers aan de slag om Wijktuin Noordhove van Stichting Piëzo gereed te maken voor een nieuw plantseizoen.
Vergroot afbeelding Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima nemen deel aan NLdoet van het Oranje Fonds. Zij gaan samen met vrijwilligers aan de slag om Wijktuin Noordhove van stichting Piëzo gereed te maken voor een nieuwe plantseizoen.
Beeld: ©Oranje Fonds / Patrick van Katwijk
Koningin Máxima schildert samen met vrijwilligers een tafel.
Vergroot afbeelding Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima nemen deel aan NLdoet van het Oranje Fonds. Zij gaan samen met vrijwilligers aan de slag om Wijktuin Noordhove van stichting Piëzo gereed te maken voor een nieuwe plantseizoen.
Beeld: ©Oranje Fonds / Patrick van Katwijk
Het Koninklijk Paar helpt mee om de tuinmeubels van de wijktuin te voorzien van een nieuwe laklaag.
Vergroot afbeelding Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima nemen deel aan NLdoet van het Oranje Fonds. Zij gaan samen met vrijwilligers aan de slag om Wijktuin Noordhove van stichting Piëzo gereed te maken voor een nieuwe plantseizoen.
Beeld: ©Oranje Fonds / Patrick van Katwijk
Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima, beschermpaar van het Oranje Fonds, samen met vrijwilligers in het aan de wijktuin grenzende buurthuis.