09 juni Uitreiking Zilveren Anjers

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Locatie Koninklijk Paleis, Amsterdam

Prinses Beatrix reikt de Zilveren Anjers van het Prins Bernhard Cultuurfonds uit. Dit jaar worden de Zilveren Anjers toegekend aan Trudy en Willem van Riemsdijk uit Stiens, Wesley Sekewael uit Vlissingen en Eef Arnolds uit Holthe.

Vergroot afbeelding Prinses Beatrix en winnaars Zilveren Anjer 2023
Beeld: ©Cultuurfonds / Jorrit Lousberg
Prinses Beatrix reikt de Zilveren Anjers uit aan Trudy van Riemsdijk (en niet aanwezig: Willem van Riemsdijk), Wesley Sekewael en Eef Arnolds vanwege hun vrijwillige en onbetaalde inzet voor de cultuur of natuur in het Koninkrijk der Nederlanden.
Vergroot afbeelding Prinses Beatrix reikt Zilveren Anjer uit aan Trudy van Riemsdijk
Beeld: ©Cultuurfonds / Jorrit Lousberg
Prinses Beatrix reikt de Zilveren Anjer uit aan Trudy van Riemsdijk uit Stiens. Het Cultuurfonds kent de onderscheiding toe aan het echtpaar Trudy en Willem van Riemsdijk vanwege hun ondersteuning en instandhouding van historische Friese gebouwen en landgoederen.
Vergroot afbeelding Prinses Beatrix reikt Zilveren Anjer uit aan Wesley Sekewael
Beeld: ©Cultuurfonds / Jorrit Lousberg
Prinses Beatrix reikt de Zilveren Anjer uit aan Wesley Sekewael uit Vlissingen. De heer Sekewael wordt onderscheiden voor zijn inzet voor het Vlissingse industriƫle erfgoed.
Vergroot afbeelding Prinses Beatrix reikt Zilveren Anjer uit aan Eef Arnolds
Beeld: ©Cultuurfonds / Jorrit Lousberg
Prinses Beatrix reikt de Zilveren Anjer uit aan Eef Arnolds uit Holthe. De heer Arnolds ontvangt de onderscheiding vanwege zijn bijdrage aan onderzoek op het gebied van mycologie en zijn inzet voor Drentse flora en paddenstoelen en natuurlijke bossen.