20 september Winnaarsdiner Koning Willem I Prijzen

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Locatie Koninklijk Instituut voor de Tropen, Amsterdam

Koningin Máxima neemt deel aan het winnaarsdiner van de Koning Willem I Prijzen. Het diner wordt traditiegetrouw door de Koning Willem I Stichting samen met de winnaars van de laatste editie georganiseerd en markeert de start van de inschrijving voor de tweejaarlijkse ondernemingsprijzen.

Vergroot afbeelding Koningin Máxima bij winnaarsdiner Koning Willem I Prijzen 2023
Beeld: ©Patrick van Katwijk
De avond staat in het teken van Ondernemerschap van de toekomst. De winnaars van de Koning Willem I Prijzen 2022, NXP Semiconductors, Maan Group en MUD Jeans, geven tussen de gangen door hun visie op het onderwerp, net als enkele gastsprekers.
Vergroot afbeelding Winnaarsdiner Koning Willem I Prijzen Koningin Máxima
Beeld: ©Mischa Schoemaker
Koningin Máxima bij het winnaarsdiner van de Koning Willem I Prijzen.