24 januari Bezoek aan Almere Haven

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Locatie Almere Haven

Koningin Máxima bezoekt het stadsdeel Almere Haven in de gemeente Almere. Het bezoek staat in het teken van de bewoners van het stadsdeel, waarbij aandacht is voor de initiatieven om de verbinding tussen wijkgenoten te vergroten en voor hoe inwoners omgaan met de uitdagingen op het gebied van leefbaarheid, kansengelijkheid en eenzaamheid.  

Vergroot afbeelding Koningin Máxima bezoekt Het Buurtlokaal in Almere Haven
Beeld: ©RVD
In Het Buurtlokaal neemt Koningin Máxima een kijkje bij de handwerkclub.
Vergroot afbeelding Koningin Máxima bezoekt Het Buurtlokaal in Almere Haven
Beeld: ©ANP / Remko de Waal
Koningin Máxima spreekt met deelnemers over onder meer hun leven in Almere Haven en de impact van de activiteiten in Het Buurtlokaal.
Vergroot afbeelding Koningin Máxima bezoekt scholengemeenschap De Meergronden in Almere Haven
Beeld: ©RVD
Koningin Máxima bezoekt scholengemeenschap De Meergronden, waar leerlingen hun kunstproject presenteren dat in de wijk tentoongesteld gaat worden.
Vergroot afbeelding Koningin Máxima bezoekt de Haven Academie in Almere Haven
Beeld: ©RVD
Koningin Máxima spreekt met leerlingen, ouders en begeleiders van de Haven Academie. Dit is een initiatief voor leerlingen om met gratis buitenschoolse activiteiten hun kansen in de wijk te verbeteren.
Vergroot afbeelding Koningin Máxima bezoekt Senior-Live in Almere Haven
Beeld: ©RVD
Koningin Máxima bezoekt Senior-Live, dat met behulp van vrijwilligers senioren ondersteunt bij vragen over het gebruik van hun computer, tablet en smartphone. Zij spreekt met medewerkers, vrijwilligers en deelnemers over de hulp bij zelfredzaamheid in de wijk.