05 juni Bezoek aan MIND Us Studententour tijdens Week van de Mentale Gezondheid

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Locatie Astrum College, Velp

Koningin Máxima bezoekt de MIND Us Studententour. Tijdens de Week van de Mentale Gezondheid gaat de Studententour met het ‘MentaalLokaal’ naar mbo-scholen, hogescholen en universiteiten in zes verschillende plaatsen. Koningin Máxima is erevoorzitter van Stichting MIND Us.

Vergroot afbeelding Koningin Máxima bezoekt MIND Us Studententour
Beeld: ©MIND Us / Robin Utrecht
Steeds meer studenten kampen met mentale problemen. Tijdens de Week van de Mentale Gezondheid gaat het ‘MentaalLokaal’ van MIND Us naar scholen om mentale gezondheid van studenten bespreekbaar te maken. Koningin Máxima bezoekt het Astrum College.