19 juni Opening nieuw schoolgebouw Emaus College

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Locatie Ermelo

Koningin Máxima opent het nieuwe schoolgebouw van het Emaus College. Het Emaus College biedt voortgezet speciaal onderwijs aan zo’n 150 leerlingen in de leeftijd van twaalf tot twintig jaar die baat hebben bij extra aandacht.

Vergroot afbeelding Koningin Máxima opent schoolgebouw Emaus College
Beeld: ©ANP
Koningin Máxima speelt tafeltennis tijdens een rondleiding door het nieuwe schoolgebouw van het Emaus College. Leerlingen en leerkrachten geven tijdens de rondleiding in verschillende klaslokalen uitleg over hoe elke leerling hier op zijn eigen manier kan leren.
Vergroot afbeelding Koningin Máxima opent schoolgebouw Emaus College
Beeld: ©ANP
Koningin Máxima neemt deel aan een activiteit op het schoolplein. Het schoolplein is verdeeld in speelzones en een leertuin waar buitenlessen gegeven worden.