14 januari Digitaal werkbezoek sociale initiatieven Caribisch deel van het Koninkrijk

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Locatie Den Haag

Koningin Máxima brengt een digitaal werkbezoek aan drie sociale initiatieven op Aruba, Curaçao en Bonaire. De initiatieven in het Caribisch deel van het Koninkrijk worden gesteund door het Oranje Fonds.

Koningin Máxima videobelt met vertegenwoordigers van Fundacion Pa Nos Comunidad, Stichting Kinderbescherming Curacao en Stichting Jeugdwerk Jong Bonaire over de invloed van de coronapandemie op de lokale organisaties. Ook wordt ingegaan op projecten, vrijwilligers, doelgroep en plannen voor de toekomst. Daarnaast wordt gesproken over de steun van de Samenwerkende Fondsen Cariben, waar o.a. het Oranje Fonds deel van uitmaakt.

Vergroot afbeelding Videobelscherm met 5 mensen waaronder Koningin Máxima.
Beeld: ©Oranje Fonds
Koningin Máxima spreekt online met vertegenwoordigers van 3 sociale initiatieven op Aruba, Curaçao en Bonaire die worden gesteund door het Oranje Fonds.

Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima spreken per telefoon, in videogesprekken en waar mogelijk tijdens werkbezoeken met betrokkenen over de gevolgen van de coronacrisis en de inzet van zovelen ter bestrijding van de pandemie.

Op YouTube staat een video met een samenvatting van de gesprekken.