15 februari Digitaal gesprek met deelnemers eerste testevenement van Fieldlab Evenementen

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Locatie Den Haag

Koning Willem-Alexander videobelt met deelnemers aan het eerste testevenement van Fieldlab Evenementen. Het samenwerkingsverband Fieldlab Evenementen vergaart kennis aan de hand van praktijktesten gericht op de terugkeer van veilige en verantwoorde evenementen met een verhoogde bezoekerscapaciteit.

Vergroot afbeelding Koning videobelt met deelnemers Fieldlab
Koning Willem-Alexander videobelt met deelnemers aan het eerste testevenement van Fieldlab Evenementen.

De Koning spreekt met de deelnemers over hun ervaringen en bevindingen tijdens het eerste testevenement. Vijfhonderd eventprofessionals komen samen in het Beatrix Theater in Utrecht voor het congres ‘Back to Live’, gewijd aan de toekomst van de zakelijke evenementensector. Tijdens het evenement wordt onderzoek gedaan naar het gedrag van bezoekers, de werking van beschermende materialen en de logistieke inzet van preventieve maatregelen, zoals het vooraf en achteraf testen van de bezoekers op het coronavirus.

Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima spreken per telefoon, in videogesprekken en waar mogelijk tijdens werkbezoeken met betrokkenen over de gevolgen van de coronacrisis en de inzet van zovelen ter bestrijding van de pandemie.

Vergroot afbeelding Koning videobelt met deelnemers Fieldlab
Koning Willem-Alexander videobelt met deelnemers aan het eerste testevenement van Fieldlab Evenementen.