15 februari Online gesprek Introdans

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Locatie Den Haag

Prinses Margriet is digitaal aanwezig bij een overleg van medewerkers van Introdans. In deze virtuele company meeting bespreken dansers, technici en andere betrokkenen de situatie van het dansgezelschap tijdens de coronapandemie.

Prinses Margriet aan bureau met laptop
©RVD
Tijdens het gesprek steekt Prinses Margriet de dansers een hart onder de riem en hoort zij hoe het met de medewerkers van Introdans vergaat.

Verschillende dansers, de inspiciënt, verantwoordelijk voor de techniek bij repetities en uitvoeringen, de algemeen en zakelijk directeur, de artistiek manager en een communicatiemedewerker vertellen de Prinses hoe het gezelschap ervoor zorgt dat Introdans tijdens corona zichtbaar en beleefbaar blijft. Ook wordt vooruitgekeken naar de mogelijkheden om dans weer live te presenteren, zodra de coronamaatregelen versoepelen.

Tijdens het gesprek steekt Prinses Margriet de dansers een hart onder de riem en hoort zij hoe het met de medewerkers van Introdans vergaat. Prinses Margriet is beschermvrouwe van Introdans.