01 december Online bijeenkomst Standard-Setting Bodies

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Locatie Den Haag

Koningin Máxima neemt online deel aan een bijeenkomst over financiële inclusie voor vertegenwoordigers van de Standard-Setting Bodies (SSB’s) en betrokken internationale organisaties. De digitale bijeenkomst vindt plaats bij de Bank for International Settlements (BIS) in Bazel, Zwitserland. Koningin Máxima is speciale pleitbezorger van de secretaris-generaal van de Verenigde Naties voor inclusieve financiering voor ontwikkeling (UNSGSA).  

Vergroot afbeelding Koningin Máxima neemt online deel aan een bijeenkomst over financiële inclusie voor vertegenwoordigers van de Standard-Setting Bodies (SSB’s) en betrokken internationale organisaties.
Beeld: ©BIS
Koningin Máxima in overleg met Agustín Carstens, general-manager Bank for International Settlements (BIS), en Fernando Restoy, chair of the Financial Stability Institute (FSI), tijdens de online bijeenkomst over financiële inclusie voor vertegenwoordigers van de Standard-Setting Bodies (SSB’s) en betrokken internationale organisaties.