26 april Digitale openingstoespraak bij Sustainable Banking and Finance Network

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Locatie Den Haag

Koningin Máxima houdt online een toespraak bij de 7e bijeenkomst van het Sustainable Banking and Finance Network (SBFN). De internationale digitale bijeenkomst richt zich met name op de economische effecten van klimaatverandering op het niveau van huishoudens en het mkb. Koningin Máxima spreekt in haar functie van speciale pleitbezorger van de VN secretaris-generaal voor inclusieve financiering voor ontwikkeling (UNSGSA).

Vergroot afbeelding Koningin Máxima bij de 7e bijeenkomst van het Sustainable Banking and Finance Network (SBFN)
Beeld: ©UNSGSA
Koningin Máxima spreekt met Makhtar Diop, de algemeen directeur van de International Finance Corporation (IFC).