07 juli Viering 25-jarig jubileum Krajicek Foundation

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Locatie Den Haag

Koning Willem-Alexander is aanwezig bij de viering van het 25-jarig jubileum van de Krajicek Foundation. De stichting heeft inmiddels 127 Krajicek Playgrounds in aandachtswijken, waarmee jeugd wordt gemotiveerd om regelmatig te bewegen en daarmee een gezonde levensstijl te ontwikkelen. 

Vergroot afbeelding De Krajicek Foundation heeft inmiddels 127 Krajcek Playgrounds in aandachtswijken, waarmee jeugd wordt gemotiveerd om regelmatig te bewegen en daarmee een gezonde levensstijl te ontwikkelen. De Koning is bij de viering van het 25-jarig jubileum van de stichting, bij de allereerste Playground Hondius in Den Haag die compleet is gerenoveerd.
Beeld: ©ANP
De Koning is bij de viering van het 25-jarig jubileum van de stichting, bij de allereerste Playground Hondius in Den Haag die compleet is gerenoveerd.