07 december Uitreiking Prins Claus Impact Awards 2022

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Locatie Koninklijk Paleis Amsterdam

Prins Constantijn reikt als erevoorzitter van het bestuur van het Prins Claus Fonds de Prins Claus Impact Awards 2022 uit aan zes kunstenaars en cultuurbeoefenaars die met hun culturele en artistieke werk een positieve bijdrage leveren aan de maatschappelijke ontwikkeling van hun land. Koning Willem-Alexander, Koningin Máxima, Prinses Beatrix en Prinses Laurentien zijn bij de uitreiking aanwezig. 

Vergroot afbeelding Prins Constantijn reikt Prins Claus Impact Awards 2022 uit aan Alves Lacerda Krenak, Hassan Darsi, María Medrano, May al-Ibrashy, Luis Manuel Otero Alcántara (Coco Fusco neemt in ontvangst) en Alain Gomis
Beeld: ©Prins Claus Fonds / Frank van Beek
Prins Constantijn reikt de Prins Claus Impact Awards 2022 uit aan (van links naar rechts) Alves Lacerda Krenak (Brazilië), Hassan Darsi (Marokko), María Medrano (Argentinië), May al-Ibrashy (Egypte), Luis Manuel Otero Alcántara (Cuba) en Alain Gomis (Senegal). Coco Fusco neemt de prijs in ontvangst namens Luis Alcántara.
Vergroot afbeelding Koninklijke Familie en de prijswinnaars bij uitreiking Prins Claus Impact Awards 2022
Beeld: ©Prins Claus Fonds / Frank van Beek
Koning Willem-Alexander, Koningin Máxima, Prinses Beatrix, Prins Constantijn en Prinses Laurentien gaan met de winnaars van de Prins Claus Impact Awards 2022 op de foto.