Koningin Máxima en minister-president bij lancering NLGroeit

Hare Majesteit Koningin Máxima en minister-president Rutte zijn woensdag 13 januari 2016 aanwezig bij de lancering van het platform NLGroeit, het programma van en voor ondernemers met groeiambitie die elkaar willen helpen om groei te realiseren. Het evenement vindt plaats in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam.

Vergroot afbeelding
Beeld: ©Hollandse Hoogte / Frank van Beek
Koningin Máxima houdt een toespraak bij de lancering van het platform NLGroeit.

NLGroeit is een meerjarenprogramma dat tot doel heeft het groeivermogen in het midden- en kleinbedrijf te vergroten. Dat kan door ondernemers bewust te maken van groeikansen, hen te activeren om gebruik te maken van coaching en opleiding en hen te faciliteren bij het vinden van de ideale match met een coach, mentor of opleiding. NLGroeit is een initiatief van het ministerie van Economische Zaken, de Kamer van Koophandel en Nlevator en wordt gesteund door NL2025.

Koningin Máxima is aanwezig als lid van het Nederlands Comité voor Ondernemerschap en Financiering. Zij verricht het startsein en houdt een korte toespraak. Eerder tijdens het evenement spreekt ook minister-president Rutte en gaat hij in gesprek met ondernemers.

NLevator is een stichting die gericht is op het bieden van ondersteuning, zoals bijvoorbeeld coaching, mentoring, kapitaal, netwerken, enzovoort. NL2025 is een beweging van toonaangevende mensen uit allerlei disciplines - sport, kunst, bedrijfsleven, cultuur en het onderwijs - die zich wil inzetten voor een beter Nederland, met name voor verbeteringen binnen de thema's onderwijs, duurzame groei en vitale samenleving.

RVD, nr. 398

Vergroot afbeelding
Beeld: ©Hollandse Hoogte / Frank van Beek
Rotterdam, 13 januari 2016: Koningin Máxima is aanwezig bij de lancering van het platform NLGroeit, het programma van en voor ondernemers met groeiambitie die elkaar willen helpen om groei te realiseren.