24 maart Werkbezoek aan GGD Hart voor Brabant

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata
Tilburg

Koning Willem-Alexander bezoekt de GGD Hart voor Brabant in Tilburg in het kader van de bestrijding van het coronavirus (COVID-19) en op uitnodiging van Theo Weterings, burgemeester van de Gemeente Tilburg en voorzitter van de Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant.

Door middel van telefoongesprekken en zo mogelijk werkbezoeken informeren Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima zich over de gevolgen van de corona-uitbraak en spreken zij hun steun en waardering uit voor de inzet van zovelen in de bestrijding van de pandemie.

De Koning spreekt met betrokkenen over de verschillende fasen in de aanpak van de uitbraak van een infectieziekte, waar nog geen vaccin tegen beschikbaar is.