24 maart Werkbezoek aan GGD Hart voor Brabant

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Locatie Tilburg

Koning Willem-Alexander bezoekt de GGD Hart voor Brabant in Tilburg in het kader van de bestrijding van het coronavirus (COVID-19) en op uitnodiging van Theo Weterings, burgemeester van de Gemeente Tilburg en voorzitter van de Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant.

Door middel van telefoongesprekken en zo mogelijk werkbezoeken informeren Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima zich over de gevolgen van de corona-uitbraak en spreken zij hun steun en waardering uit voor de inzet van zovelen in de bestrijding van de pandemie.

Vergroot afbeelding
Beeld: ©Rotapool / Patrick van Katwijk
De Koning spreekt met betrokkenen over de verschillende fasen in de aanpak van de uitbraak van een infectieziekte, waar nog geen vaccin tegen beschikbaar is.