08 april Bezoek aan horecagelegenheden in Amsterdam

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Locatie Amsterdam

Koningin Máxima bezoekt een hotel en horecagelegenheid in Amsterdam. Zij spreekt met vertegenwoordigers van hotel- en restaurantketens en kleinere horecaondernemers over de gevolgen van de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) voor hun bedrijven.

Vergroot afbeelding
Beeld: ©Rotapool / Patrick van Katwijk
Koningin Máxima gaat bij een gesloten pub aan het Rokin in gesprek met ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf.

Bij Hotel V Nesplein spreekt Koningin Máxima met vertegenwoordigers van verschillende ketens. Aansluitend gaat zij bij een gesloten pub aan het Rokin in gesprek met ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf. Koninklijke Horeca Nederland vertegenwoordigt ca. 20.000 horeca ondernemers met een kwart miljoen medewerkers.

Vergroot afbeelding
Beeld: ©Rotapool / Patrick van Katwijk
Bij Hotel V Nesplein spreekt Koningin Máxima met vertegenwoordigers van verschillende ketens.

Door telefoongesprekken en zo mogelijk werkbezoeken informeren Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima zich over de gevolgen van de corona-uitbraak en spreken zij hun steun en waardering uit voor de inzet van zovelen in de bestrijding van de pandemie. In afstemming met de betrokken organisaties worden maatregelen getroffen om de werkbezoeken te kunnen laten plaatsvinden.