08 april Bezoek aan transportbedrijf in Nieuw-Vennep

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Locatie Nieuw-Vennep

Koningin Máxima bezoekt transportbedrijf Pieter Smit in Nieuw-Vennep. Het bezoek staat in het teken van de grote gevolgen van de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) voor de transport- en logistieksector.

Vergroot afbeelding
Beeld: ©Rotapool / Mischa Schoemaker
Koningin Máxima brengt een werkbezoek aan transportbedrijf Pieter Smit.

Het transportbedrijf dat Koningin Máxima bezoekt is gespecialiseerd in het vervoer en de op- en afbouw van podia en decors voor concerten, sport en evenementen. Zij spreekt met de eigenaar, chauffeurs en planners over de gevolgen van de corona-uitbraak voor zowel het bedrijf als het personeel.

Vergroot afbeelding
Beeld: ©Rotapool / Mischa Schoemaker
Koningin Máxima spreekt met de eigenaar, chauffeurs en planners over de gevolgen van de corona-uitbraak voor zowel het bedrijf als het personeel.

Door telefoongesprekken en zo mogelijk werkbezoeken informeren Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima zich over de gevolgen van de corona-uitbraak en spreken zij hun steun en waardering uit voor de inzet van zovelen in de bestrijding van de pandemie. In afstemming met de betrokken organisaties worden maatregelen getroffen om de werkbezoeken te kunnen laten plaatsvinden.