25 juni Bezoek industriebedrijven

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata
Helmond en Eindhoven

Koning Willem-Alexander bezoekt Nedschroef in Helmond en DAF Trucks in Eindhoven. De bezoeken staan in het teken van de impact van de coronapandemie op de industrie, in het bijzonder de automotive industrie.

Koning Willem-Alexander krijgt tijdens zijn werkbezoek een presentatie over Nedschroef.

Nedschroef ontwikkelt en produceert bevestigingsmiddelen, machines en gereedschap voor de automotive industrie. De Koning krijgt tijdens een rondleiding door de fabriek toelichting op de genomen coronamaatregelen. Ook spreekt hij met medewerkers.

Tijdens het bezoek aan Nedschroef krijgt Koning Willem-Alexander een rondleiding door de fabriek.

Bij DAF wordt gesproken over de impact van de coronacrisis en de herstart van het productieproces. De Koning spreekt met medewerkers over de aanpassingen in de productie en wat die voor hen betekenen.

Koning Willem-Alexander tijdens een rondleiding door de fabriek van DAF Trucks in Eindhoven.

Koning Willem-Alexander spreekt met enkele medewerkers van DAF Trucks over de aanpassingen in de productie en wat die voor hen betekenen.

In gesprekken en door werkbezoeken informeren Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima zich over de gevolgen van de coronapandemie en de inzet van maatregelen ter bestrijding van het coronavirus. De werkbezoeken vinden plaats met inachtneming van de geldende richtlijnen.