08 juli Bezoek aan toeristische sector in Zeeland

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Locatie Westenschouwen en Oostkapelle

Koningin Máxima brengt een werkbezoek aan de toeristische sector in Zeeland.

Bij Klimbos Zeeuwse Helden in Westenschouwen spreekt zij met ondernemers over onder andere de beperkingen vanwege de coronamaatregelen tijdens het voorseizoen en het stapsgewijs weer opstarten van het toerisme. Ook krijgt zij tijdens een rondleiding uitleg over de aanvullende regels om iedereen veilig te laten klimmen.

Vergroot afbeelding Werkbezoek Koningin Máxima aan de toeristische sector in de provincie Zeeland
Beeld: ©ANP
Bij Klimbos Zeeuwse Helden in Westenschouwen spreekt Koningin Máxima met ondernemers, de provincie Zeeland en ondernemersorganisatie Impuls Zeeland.

Tijdens een wandeling over camping Ons Buiten in Oostkapelle wordt onder andere gesproken over de investeringen die zijn gedaan om de capaciteit van de sanitaire ruimtes te vergroten en over het organiseren van activiteiten in de buitenlucht aan kleine groepen.

Vergroot afbeelding Werkbezoek Koningin Máxima aan de toeristische sector in de provincie Zeeland
Beeld: ©ANP
Koningin Máxima maakt een wandeling over camping Ons Buiten in Oostkapelle.

In gesprekken en door werkbezoeken informeren Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima zich over de gevolgen van de coronapandemie en de inzet van maatregelen ter bestrijding van het coronavirus. De werkbezoeken vinden plaats met inachtneming van de geldende richtlijnen.