21 januari Webinar over impact coronacrisis op mkb en schuldenproblematiek

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Locatie Den Haag

Koningin Máxima is virtueel aanwezig bij het webinar: ‘Samen sterk voor een schuldenzorgvrij ondernemend Nederland’. In het webinar staat het recente onderzoek van Deloitte naar de impact van de coronacrisis op het mkb en toenemende schuldenproblematiek centraal.

Vergroot afbeelding Tablet met koningin op voorgrond bij webinar-opnames.
Beeld: ©SetVexy
Koningin Máxima neemt deel aan het webinar waarin vanuit het ADO-stadion in Den Haag werd gesproken over schuldenproblematiek.

Het onderzoek is gedaan in opdracht van SchuldenlabNL, het Verbond van Verzekeraars en de Nederlandse Vereniging van Banken (NVB). Eén van de belangrijkste uitkomsten is het versnipperde hulpaanbod aan ondernemers. Bundeling van initiatieven, maatwerk en samenwerking met stakeholders kunnen ondernemers helpen bij het vinden van de voor hen meest geschikte regeling of oplossing. Dit draagt ook bij aan het vroegtijdig signaleren en aanpakken van financiële problemen. Uit het onderzoek blijkt dat ZZP’ers het meest kwetsbaar zijn.

Vergroot afbeelding Koningin videobelt vanuit Paleis.
Beeld: ©Rotapool
Koningin Máxima neemt deel aan het webinar ‘Samen sterk voor een schuldenzorgvrij ondernemend Nederland’.