02 februari Digitaal werkbezoek aan sportgebied Genneper Parken

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Locatie Eindhoven

Koning Willem-Alexander brengt een digitaal werkbezoek aan sportgebied Genneper Parken. Het bezoek staat in het teken van de impact van de coronapandemie op sportactiviteiten.

De Koning spreekt met voorzitters en bestuursleden van een turn-, volleybal-, tennis- en zwemvereniging, de eigenaar van een sportschool, vertegenwoordigers van een hockeyclub en van de Eindhovense sportraad.

Vergroot afbeelding Pieter Janssen, voorzitter van hockeyclub Oranje-Rood in gesprek met de Koning
Beeld: ©Eindhoven Sport
Voorzitter van hockeyclub Oranje-Rood Pieter Janssen spreekt met de Koning.

In mei 2020 bezocht de Koning Genneper Parken ook. Toen sprak hij met dezelfde vrijwilligers, bestuursleden en coronacoördinatoren. In het videogesprek worden onder meer de overeenkomsten en de verschillen tussen de situatie in het voorjaar van 2020 en de huidige omstandigheden besproken.

Vergroot afbeelding Monique Ward van hockeyclub Oranje-Rood in gesprek met de Koning
Beeld: ©Eindhoven Sport
Monique Ward, facilitair manager van hockeyclub Oranje-Rood, in gesprek met de Koning.

Ook de verwachtingen voor de komende periode, de gevolgen van de coronamaatregelen, het op afstand blijven zorgen voor de verbinding met leden en de vrijwilligers én de mogelijkheden die er zijn om verantwoord samen te sporten worden besproken.

Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima spreken per telefoon, in videogesprekken en waar mogelijk tijdens werkbezoeken met betrokkenen over de gevolgen van de coronacrisis en de inzet van zovelen ter bestrijding van de pandemie.