Koningin Máxima bij landelijke docentendag Handelsonderwijs

Hare Majesteit Koningin Máxima is donderdagmiddag 26 maart 2020 als lid van het Nederlands Comité voor Ondernemerschap aanwezig bij de landelijke docentendag Handelsonderwijs. De bijeenkomst van 500 docenten van de handels- en mode-opleidingen in het mbo vindt plaats in congrescentrum de Reehorst in Ede. Het thema is ‘Kleurrijk en Kansrijk Handelsonderwijs’.

Update: in verband met maatregelen van het kabinet om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, is deze bijeenkomst geannuleerd.

Koningin Máxima woont de Masterclass Kansengelijkheid in het onderwijs bij van Karim Amghar, schrijver, programmamaker en docent. Ook spreekt zij met docenten en opleidingsmanagers uit het handels- en mode-onderwijs.

De docentendag wordt jaarlijks georganiseerd door de bedrijfstakgroep Handel en Mode van de MBO Raad. Het evenement brengt docenten bij elkaar om te netwerken, kennis op te doen en workshops te volgen. De docenten van de handels- en mode-opleidingen zijn een spil in de ontwikkeling van de ondernemersgeest van zo’n 28.500 mbo-studenten.

RVD, nr.  41