14 mei Bezoek woonvoorziening Drentheplantsoen

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Locatie Den Haag

Koningin Máxima brengt een bezoek aan woonzorglocatie Drentheplantsoen voor licht-verstandelijk gehandicapten van stichting Middin.

Tijdens het werkbezoek hoort zij hoe de organisatie zorg en ondersteuning biedt met inachtneming van de huidige coronamaatregelen. Koningin Máxima praat met familieleden en met leden van de cliëntenraad over hoe het contact met de cliënten momenteel plaatsvindt en wat dat voor hen betekent. Met een aantal begeleiders van de bewoners spreekt de Koningin over de impact van de coronamaatregelen voor de bewoners en de medewerkers van deze locatie.

Vergroot afbeelding
Beeld: ©Rotapool / Wesley de Wit
Koningin Máxima spreekt met bewoners en medewerkers van een woonvoorziening voor licht-verstandelijk gehandicapten over de impact van de coronamaatregelen.

Tot slot spreekt Koningin Máxima met de voorzitter van de Raad van Bestuur en leden van de Middin-brede stuurgroep COVID-19. O.a. de maatregelen en aanpassingen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan en de bewoners en begeleiders zo veel mogelijk te beschermen komen ter sprake.

Door telefoongesprekken en zo mogelijk werkbezoeken informeren Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima zich over de gevolgen van de corona-uitbraak en spreken zij hun steun en waardering uit voor de inzet van zovelen in de bestrijding van de pandemie. In afstemming met de betrokken organisaties worden maatregelen getroffen om de werkbezoeken te kunnen laten plaatsvinden.

Vergroot afbeelding
Beeld: ©Stichting Middin / Lucia Berg
Koningin Máxima hoort hoe zorgorganisatie zorg en ondersteuning biedt met inachtneming van de huidige coronamaatregelen.