21 januari Online gesprek met vertegenwoordigers boekverkopersbranche

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Locatie Den Haag

Koning Willem-Alexander voert een videogesprek met vertegenwoordigers van de boekverkopersbranche. Het gesprek stond in het teken van de gevolgen van de coronamaatregelen voor de sector, voornamelijk voor de boekenverkoop, de zelfstandige boekverkoper en de fysieke boekhandel.

Vergroot afbeelding Mevrouw videobelt met Koning.
Beeld: ©Coöperatieve Koninklijke Boekverkopersbond
Koning Willem-Alexander videobelt met Anne Schroën, de directeur van de Coöperatieve Koninklijke Boekverkopersbond.

De Koning spreekt met drie eigenaren van zelfstandige boekwinkels en met de directeuren van de Koninklijke Boekverkopersbond en de CPNB over o.a. de gevolgen van de coronapandemie, de verschillen met de eerste coronagolf en de concurrentieslag met online boekaanbieders.

Vergroot afbeelding Videocall met Koning en 5 andere mensen.
Beeld: ©Coöperatieve Koninklijke Boekverkopersbond
Den Haag, 21 januari 2021: Koning Willem-Alexander videobelt met vertegenwoordigers van de boekverkopersbranche over de gevolgen van de coronamaatregelen voor de sector.

De boekverkopers vertellen over hoe zij zorgdragen voor hun medewerkers en hoe zij het contact met hun klantenkring tijdens de sluiting proberen te behouden, door bijvoorbeeld online activiteiten en persoonlijke bezorging van de bestellingen.

Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima spreken per telefoon, in videogesprekken en waar mogelijk tijdens werkbezoeken met betrokkenen over de gevolgen van de coronacrisis en de inzet van zovelen ter bestrijding van de pandemie.

Bekijk een samenvatting van de gesprekken (YouTube).