31 maart Digitaal werkbezoek aan vrijwilligersplatform NLvoorelkaar

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Locatie Den Haag

Koning Willem-Alexander brengt een digitaal werkbezoek aan vrijwilligersplatform NLvoorelkaar.
NLvoorelkaar is het grootste online platform voor vrijwillige inzet in Nederland. Deze sociale onderneming koppelt vraag en aanbod vanuit de gedachte dat iedereen een talent heeft waar een ander om verlegen zit.

Vergroot afbeelding Koning Willem-Alexander in een videoconferentie met anderen.
Beeld: ©RVD
Koning Willem-Alexander spreekt met vrijwilligers en betrokkenen van NLvoorelkaar.

De mensen achter NLvoorelkaar vertellen de Koning over hun werk, hun visie op vrijwillige inzet en de uitdagingen die de uitbraak van het coronavirus met zich meebrengt. Vervolgens spreekt Koning Willem-Alexander met vrijwilligers en hulpvragers die elkaar via NLvoorelkaar hebben gevonden en wordt er gesproken over de mogelijkheden voor bedrijven om gebruik te maken van NLvoorelkaar.

Vergroot afbeelding Vrouw aan het werk achter haar laptop.
Beeld: ©NLvoorelkaar / Ron Magielse
NLvoorelkaar is het grootste online platform voor vrijwillige inzet in Nederland.

Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima spreken per telefoon, in videogesprekken en waar mogelijk tijdens werkbezoeken met betrokkenen over de gevolgen van de coronacrisis en de inzet van zovelen ter bestrijding van de pandemie.

Vergroot afbeelding Koning Willem-Alexander in een videoconferentie met anderen.
Beeld: ©RVD
Koning Willem-Alexander spreekt met betrokkenen over de gevolgen van de coronacrisis.