15 november Toespraak bij IDH-The Sustainable Trade Initiative

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Locatie Utrecht

Koningin Máxima houdt in het hoofdkantoor van IDH-The Sustainable Trade Initiative een toespraak bij de opening van de bijeenkomst The Road to Gender Transformative Business Models over het verbeteren van de positie van vrouwelijke ondernemers in de landbouw. De hybride conferentie wordt georganiseerd door IDH en de Consultative Group to Assist the Poor (CGAP). Koningin Máxima spreekt als speciale pleitbezorger van de VN secretaris-generaal voor inclusieve financiering voor ontwikkeling.

Update: Koningin Máxima heeft haar toespraak en bijdrage aan de gesprekken online gehouden.

Vergroot afbeelding Koningin Máxima houdt een digitale toespraak bij IDH-The Sustainable Trade Initiative
Beeld: ©IDH
Koningin Máxima houdt een digitale toespraak bij IDH-The Sustainable Trade Initiative.