22 november Ontvangst minister van Buitenlandse Zaken van Zuid-Afrika

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Locatie Den Haag

Koningin Máxima spreekt in Paleis Huis ten Bosch de minister van Buitenlandse Zaken van de Republiek Zuid-Afrika, Naledi Pandor, over financiële en digitale inclusie. Koningin Máxima is speciale pleitbezorger van de secretaris-generaal van de Verenigde Naties voor inclusieve financiering voor ontwikkeling (UNSGSA) en erevoorzitter van het Mondiale Samenwerkingsverband voor Financiële Inclusie (GPFI) van de G20. 

Koningin Máxima aan tafel met anderen.
Beeld: ©Rotapool - ANP / Robin van Lonkhuijsen
Koningin Máxima in gesprek met minister van Buitenlandse Zaken van de Republiek Zuid-Afrika, Naledi Pandor, over financiële en digitale inclusie.