01 februari Openingstoespraak over financiële educatie bij conferentie Joint European Supervisory Authorities

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Locatie Den Haag

Koningin Máxima houdt de openingstoespraak bij een online conferentie over financiële educatie en financiële geletterdheid van de Joint European Supervisory Authorities (ESA). ESA bestaat uit drie Europese toezichthoudende organisaties: European Banking Authority (EBA), European Insurance and Occupational Pensions Authority (EIOP) en de European Securities and Markets Authority (ESMA). Koningin Máxima spreekt als erevoorzitter van platform Wijzer in geldzaken en als speciale pleitbezorger van de secretaris-generaal van de Verenigde Naties voor inclusieve financiering voor ontwikkeling (UNSGSA).