16 februari Openingstoespraak bij 45e bestuursvergadering IFAD

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Locatie Den Haag

Koningin Máxima houdt een digitale toespraak bij de opening van de 45e vergadering van de Raad van Bestuur van het Internationaal Fonds voor Landbouwontwikkeling (IFAD) in Rome. De vergadering richt zich op innovaties en nieuwe financieringsvormen voor een weerbaarder en meer inclusieve plattelandseconomie na de coronacrisis. De bijeenkomst is hybride. Koningin Máxima is speciale pleitbezorger van de secretaris-generaal van de Verenigde Naties voor inclusieve financiering voor ontwikkeling (UNSGSA).

Vergroot afbeelding Koningin Máxima houdt een digitale toespraak bij het Internationaal Fonds voor Landbouwontwikkeling
Beeld: ©IFAD / Flavio Lanniello
Koningin Máxima houdt een digitale toespraak bij de opening van de vergadering.