23 maart Bezoek Zwolle voor 25 jaar ervaring met buurtbemiddeling

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Locatie Zwolle

Koning Willem-Alexander spreekt met betrokkenen en organisaties over 25 jaar ervaring met buurtbemiddeling. Zwolle is als eerste gemeente in Nederland gestart met buurtbemiddeling; het oplossen van conflicten met buren door getrainde vrijwilligers. In bijna driehonderd gemeenten in Nederland is buurtbemiddeling inmiddels beschikbaar.

Vergroot afbeelding Koning spreekt in Zwolle met betrokkenen over 25 jaar ervaring met buurtbemiddeling
Beeld: ©Travers Welzijn
De Koning spreekt met de burgemeester van Zwolle en vertegenwoordigers van Travers Welzijn, een woningbouwcorporatie, onderzoekers, politie en het CCV over 25 jaar buurtbemiddeling in Nederland en de praktijk in Zwolle.
Vergroot afbeelding Koning spreekt in Zwolle met betrokkenen over 25 jaar ervaring met buurtbemiddeling
Beeld: ©Travers Welzijn
Koning Willem-Alexander spreekt met buren en buurtbemiddelaars over hun ervaringen.