21 september Uitreiking Koninklijke Prijs voor Vrije Schilderkunst 2022

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Locatie Koninklijk Paleis Amsterdam

Koning Willem-Alexander reikt de Koninklijke Prijs voor Vrije Schilderkunst 2022 uit. Na de uitreiking opent Koning Willem-Alexander de tentoonstelling waar werken van de winnaars en van de overige genomineerden te zien zijn. 

Vergroot afbeelding Koning Willem-Alexander reikt de Koninklijke Prijs voor Vrije Schilderkunst 2022 uit aan Kenneth Aidoo, Eva Spierenburg en Iriée Zamblé
Beeld: ©Koninklijk Paleis Amsterdam / Jeroen van der Meyde
Koning Willem-Alexander reikt de Koninklijke Prijs voor Vrije Schilderkunst 2022 uit aan Kenneth Aidoo, Eva Spierenburg en Iriée Zamblé. De drie jonge kunstenaars ontvangen elk een bedrag van 9.000 euro.