18 januari World Economic Forum

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum -
  • Locatie Davos, Zwitserland

Koningin Máxima bezoekt het World Economic Forum (WEF). Zij doet dit als speciale pleitbezorger van de secretaris-generaal van de Verenigde Naties voor inclusieve financiering voor ontwikkeling (UNSGSA). Het thema van het WEF dit jaar is 'Cooperation in a fragmented World'.

Vergroot afbeelding Koningin Máxima bij World Economic Forum in Davos 2023
Beeld: ©WEF / Sikarin Fon Thanachaiary
Koningin Máxima bij een plenaire sessie tijdens het World Economic Forum. Het WEF is een plek waar Koningin Máxima in korte tijd veel gesprekken kan voeren over digitale financiële diensten. Deze helpen mensen om een beter bestaan op te bouwen en dragen bij aan financiële gezondheid.